agriplaza-white-logo

Agri makelaar voor de regio West Groningen

AgriPlaza is actief als agri makelaar voor verschillende regio’s in Noord- en Midden-Nederland waaronder West -Groningen. Rienk Prins is de agrarisch makelaar voor deze regio en kent de ins en outs waar iedere agrarische ondernemer zijn voordeel mee kan doen.

Agriplaza icoon

Over de regio West-Groningen

De regio West-Groningen kenmerkt zich doordat er veel variatie is tussen bepaalde regio’s. Zo is er het Westerkwartier, Stad en Ommelanden en het Hogeland. Elk gebied heeft zo zijn eigen kenmerken en grondslag. Zo zijn er op de zandgronden en de zware klei voornamelijk veehouderij en tegen de kust is het voornamelijk akkerbouw. De regio heeft vele mogelijkheden in een geweldige omgeving. Er zijn veel agrarische bedrijven die geschikt zijn voor de toekomst. Met andere woorden, een prachtig gebied om te wonen, te werken en agrarisch actief te zijn. Over het algemeen zijn de grondprijzen in deze regio sterk afhankelijk van de kwaliteit van de grond. Er is veel vraag naar akkerbouwwaardige grond waardoor de prijzen in de lift zitten. Ook melkveebedrijven zijn vaak goed van opzet en omvang waardoor deze goed te verkopen zijn. Je ziet dan ook vaak agrarische ondernemers die elders uit Nederland weg moeten uiteindelijk een plekje vinden in deze regio vanwege de ruime omgeving en mogelijkheden die de regio biedt.
Groningen
Rienk

Agrarisch makelaar en taxateur West-Groningen : Rienk Prins

Ik ben werkzaam in de regio West-Groningen. Met mijn ouders heb ik melkveehouderij in Middelstum (ca. 100 melkkoeien), waar ik met mijn vrouw en kinderen bij de boerderij woon. Via een stage ben ik nu 14 jaar werkzaam voor Agriplaza (toen nog AgriPon). Nu ben ik drie dagen in de week werkzaam voor AgriPlaza en de rest werk ik thuis op het melkveebedrijf.
Ondertussen ben ik volledig beëdigd en geregistreerd makelaar en taxateur voor wonen en agrarisch, gespecialiseerd in het stikstofdossier.

Meer weten over de regio, de mogelijkheden en kansen voor u?

Neem contact op met Rienk Prins