Bouwadvies

Ons bouwadviesbureau begeleidt vanaf de eerste schetsen en het definitieve ontwerp tot de vergunningsaanvragen en oplevering.

Dynamisch bouwadviesbureau

Wij hebben ons bouwadviesbureau ontwikkeld tot een dynamisch bureau waarin wij korte lijnen hanteren en kwaliteit en klanttevredenheid vooropstellen. Heb jij bouwplannen, maar weet je niet wat je allemaal te wachten staat? De adviseurs van AgriPlaza helpen je graag! Wij kunnen niet alleen ondersteunen op bouwkundig vlak, maar ook bij milieukundige en planologische vraagstukken.

Bouwadvies

Hoe gaat ons bouwadviesbureau te werk?

Tijdens de ontwerpfase werkt de bouwadviseur jouw ideeën, wensen en eisen stapsgewijs uit, van de eerste schetsen tot het definitieve ontwerp. Met de kennis en ervaring die aanwezig is binnen ons bouwadviesbureau adviseren we je over de mogelijkheden, wat passend is binnen de wet- en regelgeving, het gemeentelijk beleid en jouw budget. Het ontwerp wordt in een 3D-model uitgewerkt. Zo krijg je een goed beeld van de grootte en uitstraling van het object.

Je wordt volledig ontzorgd

Omdat je waarschijlijk niet dagelijks bouwt, is het logisch dat er veel vragen naar boven komen tijdens het proces. Die vragen kun je ons altijd stellen! Ook zien we tijdens de uitvoering toe op de naleving van het bestek- en tekenwerk. Het is van groot belang dat je op één lijn zit met de aannemer en dat je met een gerust hart op de bouw kunt terugkijken. Goed overleg en duidelijke afspraken zorgen hiervoor. Ons bouwadviesbureau regelt bouwvergaderingen, bewaakt de planning, het meer- en minderwerk en komt regelmatig een kijkje nemen op de bouw.

Naar agriplazabouwadvies.nl

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top