Agrarisch makelaar Oost-Groningen

AgriPlaza is actief als agri makelaar voor verschillende regio’s in Noord- en Midden-Nederland waaronder Oost-Groningen. Ria Woltjer is de agrarisch makelaar van deze regio en kent de ins en outs waar iedere agrarische ondernemer zijn voordeel mee kan doen.

Makelaar in de regio Oost-Groningen

Rijk aan natuurgebieden, landbouwgronden en pittoreske plaatsje
Oost-Groningen heeft veel te bieden. De streken van grofweg Oldambt, de Veenkoloniën en Westerwolde zijn rijk aan diverse natuurgebieden, landbouwgronden en pittoreske plaatsjes. Verspreid over de regio vindt men er kanaaltjes, langgerekte dorpjes en mooie vergezichten. De bevaarbare waterwegen herinneren aan de veenontginning van de negentiende eeuw.

Zand- en veengronden
Naast enkele kleigronden kenmerkt een groot gedeelte van de Oost-Groningse bodem zich door zand- en veengronden. De streek kent tot op de dag van vandaag veel akkerbouw en staat oorspronkelijk bekend om de verwerking van turf, aardappelen en strokarton. Ook suikerbieten, vezelhennep en graan worden nog altijd in het oosten van Groningen verbouwd.

Voor akkerbouw en veehouderij

Naast akkerbouw vind je in de regio ook veel melkveehouderij. Dit biedt kansen voor agrarische ondernemers ten aanzien van kringlooplandbouw.

Naar contactformulier

Ria Woltjer

Regiovertegenwoordiger Oost-Groningen

Ik ben geboren en getogen op een akkerbouw- en pluimveebedrijf in Oost-Groningen.<br>

Na mijn opleiding Agrarische Bedrijfskunde aan de Hogere Landbouwschool ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een aannemingsbedrijf. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de agrarische makelaardij. Ik heb samen, in maatschap, met mijn man een akkerbouwbedrijf in Nieuw Buinen op de grens van Groningen – Drenthe. En ben van daaruit direct betrokken bij de agrarische sector.

Groningen 1

Laat jezelf terugbellen

Vind jouw regiovertegenwoordiger

Neem contact op met regiovertegenwoordiger van Oost-Groningen: Ria Woltjer. Of vind de juiste regiovertegenwoordiger van AgriPlaza in een andere regio:

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top