Sluit je aan als agri makelaar bij AgriPlaza

Makelaar met passie voor de boeren

Bij AgriPlaza begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen binnen de agrarische sector. Daarom zoeken we makelaars die niet alleen kennis hebben van vastgoed, maar ook kennis hebben van de behoeften van agrarische ondernemers. Met jouw ervaring en affiniteit met het boerenleven ben jij dé makelaar om onze missie te ondersteunen: de landbouw in Nederland de erkenning geven die het verdient.

Ben jij een makelaar met een passie voor het boerenleven en een achtergrond in de agrarische sector? Dan nodigt AgriPlaza jou uit om deel uit te maken van ons netwerk als franchisenemer in jouw eigen woon- en werkgebied.

Agriplaza team

Aan de slag bij AgriPlaza

Lokale expertise
Als franchisenemer van AgriPlaza ben jij de lokale expert in jouw regio. Met jouw agrarische achtergrond en kennis van de lokale markt, ben je in staat om akkerbouwers, melkveehouders en pluimveehouders te adviseren bij belangrijke beslissingen over vastgoed.

Verbinding met de gemeenschap
Als makelaar met een agrarische achtergrond begrijp je de cultuur en tradities van het boerenleven. Dit stelt je in staat om een sterke band op te bouwen met agrarische ondernemers in jouw gemeenschap, wat essentieel is voor het succes van jouw bedrijf.  Ondersteuning en samenwerking
  Bij AgriPlaza geloven we in samenwerking en ondersteuning. Als franchisenemer krijg je toegang tot ons netwerk van professionals en ontvang je continue ondersteuning en training om jouw vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

  Bouw aan jouw eigen bedrijf
  Als franchisenemer van AgriPlaza heb je de vrijheid om jouw eigen bedrijf te runnen, maar dan wel met de ondersteuning en het merk van een gevestigde naam in de agrarische sector. Dit geeft jou de mogelijkheid om te groeien en te bloeien in jouw eigen tempo, terwijl je toch deel uitmaakt van een groter geheel.

  Samenwerken?

  Harry Nijborg vertelt je graag meer

  Neem contact op

  AgriPlaza
  Industrieweg 4 F
  9482 TT Tynaarlo

  Back to top