Aankoop van agrarisch vastgoed

Een boerderij kopen is iets waar je niet dagelijks mee te maken krijgt. Wij wel, als agrarische aankoopmakelaar kunnen wij je ondersteunen bij alles wat te maken heeft met de koop van een akkerbouwbedrijf, een melkveehouderij of een pluimveebedrijf.

Aankoopbegeleiding agrarisch vastgoed

De zoektocht naar een nieuwe start in de agrarische sector is niet makkelijk. Er komt veel op je af. Een aankoopmakelaar van AgriPlaza kan je helpen om op het juiste moment het verschil te maken. Het uitgebreide netwerk van AgriPlaza zorgt voor een heldere blik op de markt. Onze agrarische makelaars zijn op tijd op de hoogte van de objecten die spoedig op de markt komen.

Agrarisch vastgoed kopen in 6 stappen

Agriplaza Mooi Wonen 68 min scaled
Geef landbouw de plek die het verdient
Jouw bedrijf in vertrouwde handen
Platform voor de agrarisch ondernemer

Neem contact met ons op!

Kopen met AgriPlaza in 6 stappen

Het aanbod van agrarisch vastgoed is divers. Wij kunnen je helpen bij het bepalen van jouw keuze. We stellen samen met jou een programma van eisen op en zetten de fiscale en juridische mogelijkheden voor je op een rij.

Bij de start of uitbreiding van jouw agrarische onderneming vormt het aanvragen van vergunningen een belangrijk uitgangspunt. Het is ook belangrijk dat de juiste bestemmingsplannen aanwezig zijn of worden verkregen.

Als je een keuze hebt gemaakt uit het aanbod regelen wij een bezichtiging voor jou. Zo ben je er zeker van dat het agrarische object voldoet of kan voldoen aan al jouw wensen.

Wij controleren de staat van het agrarisch vastgoed en stellen een inspectierapport op. Je hebt dan een duidelijk overzicht van de staat waarin het agrarische object verkeert. Tevens kunnen wij een analyse voor je opstellen met het oog op de toekomst en het groeipotentieel en bekijken we de bestaande milieuvergunningen.

Je wilt het onroerend goed kopen, maar is de vraagprijs wel reëel? Met AgriPlaza heb je een echte expert in huis. Als agrarisch taxateur hebben wij ervaring met het bepalen van de juiste waarde.

Wanneer jij en de verkoper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd.

Aanbod agrarisch vastgoed

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Vind een agrarische aankoopmakelaar in jouw regio

Regio's

Alle adviseurs van AgriPlaza beheren hun eigen gebied en zijn daardoor goed op de hoogte van de regio en kunnen jou als geen ander bijstaan met goed advies over de mogelijkheden binnen de verschillende regio’s.

Wie zijn wij?

AgriPlaza bestaat uit 20 enthousiaste makelaars, taxateurs, adviseurs, tekenaars, office managers, secretaresses en rentmeesters. Iedere makelaar en/of taxateur heeft is gespecialiseerd in zijn of haar regio.

Contact

Wij helpen je graag met al jouw vragen met betrekking tot agrarisch vastgoed. Neem contact met ons op door ons te bellen, mailen, het contactformulier in te vullen of loop ons kantoor eens binnen.

Vraag nu jouw gratis aankoopadviesgesprek aan!

Persoonlijk advies?

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top