Agrarisch makelaar West-Groningen

AgriPlaza is actief als agri makelaar voor verschillende regio’s in Noord- en Midden-Nederland waaronder West-Groningen. Jennie Dobbe is de regiovertegenwoordiger van deze regio en kent de ins en outs waar iedere agrarische ondernemer zijn voordeel mee kan doen.

Makelaar in de regio West-Groningen

De regio West-Groningen kenmerkt zich doordat er veel variatie is tussen bepaalde regio’s. Zo is er het Westerkwartier, Stad en Ommelanden en het Hogeland. Elk gebied heeft zo zijn eigen kenmerken en grondslag. Zo zijn er op de zandgronden en de zware klei voornamelijk veehouderij en tegen de kust is het voornamelijk akkerbouw. De regio heeft vele mogelijkheden in een geweldige omgeving. Er zijn veel agrarische bedrijven die geschikt zijn voor de toekomst. Met andere woorden, een prachtig gebied om te wonen, te werken en agrarisch actief te zijn.

Over het algemeen zijn de grondprijzen in deze regio sterk afhankelijk van de kwaliteit van de grond. Er is veel vraag naar akkerbouwwaardige grond waardoor de prijzen in de lift zitten. Ook melkveebedrijven zijn vaak goed van opzet en omvang waardoor deze goed te verkopen zijn. Je ziet dan ook vaak agrarische ondernemers die elders uit Nederland weg moeten uiteindelijk een plekje vinden in deze regio vanwege de ruime omgeving en mogelijkheden die de regio biedt.

Naar contactformulier


Jennie Dobbe

Regiovertegenwoordiger West-Groningen

Groningen 1

Laat jezelf terugbellen

Vind jouw regiovertegenwoordiger

Neem contact op met regiovertegenwoordiger van Oost-Groningen: Ria Woltjer. Of vind de juiste regiovertegenwoordiger van AgriPlaza in een andere regio:

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top