AgriAdvies

Advies voor al jouw vraagstukken over agrarisch vastgoed

Vind direct antwoord op jouw vraagstuk

Juridisch advies

Bijstaan in een geschil, de juridische check van een overeenkomst, bezwaar maken tegen plannen of juridische bijstand tegen de overheid, voor al deze zaken kun je terecht bij onze rentmeester.

Onteigening

Voor de realisatie van ruimtelijke plannen dient de overheid grond aan te kopen. De overheid heeft de keuze uit verschillende instrumenten; de grond verwerven of de grond onteigenen. AgriPlaza geeft advies bij onteigening

Mijnbouwschade

AgriPlaza helpt jou bij al je vragen op het gebied van schade door mijnbouw. Onze specialisten worden steeds vaker ingeschakeld als er sprake is van schade door mijnbouwactiviteiten. Wij treden onafhankelijk op en werken niet voor de overheid.

Bouwadvies

Heb jij bouwplannen, maar weet je niet wat je allemaal te wachten staat? De adviseurs van AgriPlaza helpen je graag! Wij kunnen niet alleen ondersteunen op bouwkundig vlak, maar ook bij milieukundige en planologische vraagstukken.

Farms4Sale

Een bedrijf in het buitenland beginnen is een grote stap. Farms4Sale helpt je met de stappen die jij moet nemen voor een bedrijf in het buitenland!

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top