Agrarisch aankoopmakelaar

Met jarenlange ervaring in het agrarische leven en de makelaardij hebben wij alles om je op weg te helpen met het aankopen van de aankoop van agrarisch vastgoed.

Begeleiding van een agrarisch makelaar

De makelaars van AgriPlaza begeleiden je in het volledige aankoopproces. Van het behartigen van jouw belangen, het inplannen van bezichtigingen en de waarde van een boerderij of losse grond bepalen tot het onderhandelen, de koopovereenkomst doorspreken en de woningoverdracht begeleiden: AgriPlaza doet het allemaal voor jou. Plan een kennismakingsgesprek in met een makelaar in jouw regio om alle mogelijkheden en kosten voor je op een rijtje te zetten.

Plan verkoopgesprek

Mix van werkgebieden
Onze aankoopmakelaars hebben kennis van het agrarische leven én de makelaardij. Zo begrijpen wij jou als boer en dat combineren we met onze kennis en expertise van de makelaardij.
Stapje voor
AgriPlaza is altijd op de hoogte van het laatste aanbod. Zo heb je met AgriPlaza aan je zijde altijd een stapje voor.
Mensenwerk
Wat AgriPlaza doet is mensenwerk. Wij pakken het persoonlijk aan en staan klaar voor jou. Dat moet je in de vingers hebben en ook bekend zijn met de regio waar je werkt.

Laat je gegevens achter

Wij denken met jou mee

Boer zijn, dat is meer dan een baan om je geld te verdienen. Het is een levensstijl en vaak ook het levenswerk van voorgaande generaties. Boeren is hard werken, maar het is ook mooi werk. Onze missie is dan ook om de landbouw in Nederland de plek te geven die het verdient. Dit doen we door mee te denken met de agrarische ondernemer.

Vrijwel alle mensen die werkzaam zijn onder de vlag van AgriPlaza hebben hun roots in de agrarische sector. Hierdoor weten wij als geen ander hoe ingrijpend sommige beslissingen kunnen zijn voor de agrarische ondernemer.

De meesten hebben thuis een agrarisch bedrijf (gehad). Dit varieert van akkerbouw tot melkvee en van intensief tot biologisch. Sommigen hebben hobbymatig een aantal koeien en/of paarden. Dit maakt dat we dicht bij de boer staan en dat is wat ons vak zo mooi maakt!

Plan verkoopgesprek

Zoek een agrarisch aankoopmakelaar in jouw regio

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top