Verkoop van agrarisch vastgoed

AgriPlaza is een begrip in de agrarische makelaardij. We bieden een platform voor de agrarische ondernemer waar je met al jouw vragen terecht kunt.

Agrarisch vastgoed verkopen? Dat doe je met AgriPlaza!

Realiseer de verkoop van jouw agrarisch vastgoed - snel, efficiënt en tegen de hoogst mogelijke prijs! Dankzij onze jarenlange ervaring brengen onze makelaars diepgaande kennis en expertise in. Ze onderhandelen slim en zorgen dat elke stap in het verkoopproces soepel verloopt.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Snel en efficiënt je agrarisch vastgoed verkopen

  • Wij regelen de verkoop van A tot Z en als het nodig is van Z naar A
  • Naast de standaard dienstverlening krijg je van ons ook juridische ondersteuning en bouwadvies
  • Specialist in agrarisch vastgoed in heel Nederland
  • Je betaalt alleen bij succes

Wanneer je met AgriPlaza werkt, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak die is doordrenkt met betrokkenheid, ambitie, humor, snelheid en duidelijkheid. Wij begrijpen dat het verkopen van je agrarisch vastgoed een belangrijke beslissing is en we staan klaar om je te begeleiden met de expertise en zorg die je verdient. Want voor jou hoeft het niet ingewikkeld te zijn.

Adviesgesprek plannen

Mix van werkgebieden
Onze aankoopmakelaars hebben kennis van zowel het agrarische leven en de makelaardij. Zo begrijpen wij jou als boer en dat combineren we met onze kennis en expertise van de makelaardij.
Stapje voor
AgriPlaza is altijd op tijd op de hoogte van het laatste aanbod agrarisch vastgoed. Dit geeft je een groot voordeel ten opzichte van andere zoekers. Zo heb je met AgriPlaza aan je zijde altijd een stapje voor.
Mensenwerk
Wat AgriPlaza doet is mensenwerk. Wij pakken het persoonlijk aan en staan klaar voor jou. Dat moet je in de vingers hebben en ook bekend zijn met de regio waar je werkt.

No Cure, No Pay: een geruststellende garantie

Wat No Cure, No Pay inhoudt? Het is eenvoudig: als we er niet in slagen om jouw agrarisch bedrijf en/of losse grond succesvol te verkopen, betaal je ons niets. Pas wanneer de verkoop daadwerkelijk is afgerond en jij als verkoper tevreden bent, betaal je onze vergoeding. Op deze manier delen we het risico met jou als klant en zetten we ons volledig in om jouw doelen te bereiken. Dit is een belofte die we met vertrouwen maken, omdat we geloven in de kracht van de diensten van AgriPlaza.

Vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadviesgesprek. Onze missie is om niet alleen je agrarisch vastgoed te verkopen, maar ook om jou een prettig gevoel te geven gedurende het hele proces. Jouw succesvolle verkoop begint hier, bij AgriPlaza.

Plan verkoopgesprek

No cure no pay

Vind een agrarische verkoopmakelaar in jouw regio

Regio's

Alle adviseurs van AgriPlaza beheren hun eigen gebied en zijn daardoor goed op de hoogte van de regio en kunnen jou als geen ander bijstaan met goed advies over de mogelijkheden binnen de verschillende regio’s.

Wie zijn wij?

AgriPlaza bestaat uit 20 enthousiaste makelaars, taxateurs, adviseurs, tekenaars, office managers, secretaresses en rentmeesters. Iedere makelaar en/of taxateur heeft is gespecialiseerd in zijn of haar regio.

Contact

Wij helpen je graag met al jouw vragen met betrekking tot agrarisch vastgoed. Neem contact met ons op door ons te bellen, mailen, het contactformulier in te vullen of loop ons kantoor eens binnen.

Vraag nu jouw gratis verkoopadvies gesprek aan!

Persoonlijk advies?

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top