Landelijk wonen

MooiWonen brengt de agrarische wereld en de huidige woningmarkt samen. Zo kunnen de makelaars je niet alleen bijstaan met expertise over de aan- en verkoop van jouw woning, maar ook met deskundig bouwadvies en juridisch advies.

Landelijk wonen makelaardij

In 2017 hebben we voor ons specifieke woningaanbod MooiWonen Makelaars in het leven geroepen. Hiermee maken we een duidelijk onderscheid tussen de agrarische makelaardij en de makelaardij voor landelijk wonen. Bij MooiWonen Makelaars zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in het aan- en verkopen van landelijke woningen zoals woonboerderijen in het buitengebied, maar ook gezinswoningen in de grotere steden. MooiWonen biedt alles onder één dak.

MooiWonen Makelaars

De makelaars van MooiWonen kunnen je helpen tijdens je zoektocht naar een woning om op het juiste moment hét verschil te maken. Wat dat verschil is? Met een aankoopmakelaar sta je net iets sterker op de markt. Niet alleen ziet de verkoper dat je serieus bent en op zoek bent naar een woning. Onze aankoopmakelaars hebben ook een groot netwerk, waardoor we snel op de hoogte zijn van de nieuwste woningen die te koop komen. Hetzelfde geldt voor de verkoop van jouw huis. Door de ervaring van de makelaars weten zij precies welke verkoopstrategie er bij jouw woning past. Dankzij ons grote netwerk en zoekersbestand weten we ook welke zoekers potentieel geïnteresseerd zijn in jouw woning.

Ga naar MooiWonen

Landelijk wonen

Benieuwd naar MooiWonen Makelaars?

Ga naar de website!

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top