Agrarisch makelaar West-Overijssel

AgriPlaza is actief als agri makelaar voor verschillende regio’s in Noord- en Midden-Nederland waaronder West-Overijssel. Ad van den Boomen is de agrarisch makelaar van deze regio en kent de ins en outs waar iedere agrarische ondernemer zijn voordeel mee kan doen.

Makelaar in de regio West-Overijssel

Grote diversiteit aan grondsoorten
West-Overijssel kent binnen dit werkgebied de Hanzesteden Zwolle, Kampen en Deventer. De regio’s kennen een grote diversiteit aan grondsoorten. Dit geeft binnen deze regio’s dan ook een grote spreiding in de waarde van de grond. Niet alleen de locatie is bepalend voor de toekomst van de agrarische onderneming, ook spelen vergunningen een grote rol.

Naar contactformulier

Ad van den Boomen

Agrarisch makelaar en regiovertegenwoordiger

Ik woon al meer dan 17 jaar in de provincie Drenthe (Beilen) waar ik jarenlang een eigen melkveebedrijf heb gehad. Mijn roots liggen niet in Drenthe, deze liggen in Brabant. Ik werk onderhand enkele jaren als makelaar bij Agriplaza met als werkgebieden de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Door mijn verleden, ben ik ook regelmatig in de provincie Brabant actief.

Overijssel agriplaza

Stel een vraag aan onze regiovertegenwoordiger

Vind jouw regiovertegenwoordiger

Neem contact op met regiovertegenwoordiger van West-Overijssel; Ad van den Boomen. Of vind de juiste regiovertegenwoordiger van AgriPlaza in een andere regio:

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top