Agrarisch makelaar Zuidwest-Friesland

AgriPlaza is actief als agri makelaar voor verschillende regio’s in Noord- en Midden-Nederland waaronder Zuidwest-Friesland. Jan Breimer is de regiovertegenwoordiger van deze regio en kent de ins en outs waar iedere agrarische ondernemer zijn voordeel mee kan doen.

Agri makelaar in de regio Zuidwest-Friesland

De regio Zuidwest-Friesland draagt de naam ‘Waterland van Friesland’. Dit gebied leent zich uitstekend voor wonen, werken en recreatie. De Friese meren en de IJsselmeerkust, maar ook de bossen van Gaasterland kenmerken deze regio. Friesland bestaat uit een aantal grotere steden en veel kleine dorpen. In Zuidwest-Friesland zijn onder andere 7 van de 11 steden te vinden: Bolsward, Hindelopen, IJlst, Sloten, Sneek, Stavoren en Workum. Niet alleen uitermate geschikt voor een bezoekje of een stedentrip, maar ook voor wonen en werken is Zuidwest-Friesland een geschikte uitvalsbasis.

Naar contactformulier

Veehouderij

De regio bestaat voornamelijk uit veehouderijgebieden die worden omringd door veel water en bossen. De grondsoorten in deze regio zijn zeer variabel. Ze lopen uiteen van veengrond tot zandgrond.I

Ideaal woon- en werkgebied

Zuidwest-Friesland is een prachtig gebied om te wonen. Je hebt zoveel verschillende mogelijkheden. Wil je genieten van het rustige, weidse, waterrijke leven? Dan zijn de gezellige dorpjes perfect voor jou. Houd je meer van de stad? Dan zijn er 7 steden waaruit je kunt kiezen! Voor ieder wat wils. Vanuit de dorpen zijn de steden goed bereikbaar, wat een pluspunt is als je wilt wonen in een dorp en werken in de stad.

Jan Breimer

Regiovertegenwoordiger Zuidwest-Friesland

Ik ben Jan Breimer. Al meer dan 30 jaar heb ik ervaring als melkveehouder. In 2018 heb ik de switch gemaakt naar de agrarische makelaardij en werk ik als regiovertegenwoordiger in deze regio Zuidwest-Friesland.

Friesland agriplaza

Stel een vraag aan onze regiovertegenwoordiger

Vind jouw regiovertegenwoordiger

Neem contact op met regiovertegenwoordiger van Zuidwest-Friesland; Jan Breimer. Of vind de juiste regiovertegenwoordiger van Agriplaza in een andere regio:

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top