agriplaza-white-logo

Agri makelaar: Over ons

Als boer in Nederland neemt u elke dag grote en kleine beslissingen. Enkele beslissingen, zoals de omvang en structuur van uw bedrijf, bepalen zelfs uw succes en dat van uw opvolger. Moet ik groeien op de huidige plek, verplaatsen binnen Nederland, emigreren of misschien het bedrijf zelfs verkopen? Het zijn beslissingen met grote persoonlijke en financiële gevolgen. De eerste stap is kiezen voor de juiste partner: AgriPlaza.

AgriPlaza hanteert namelijk een unieke formule voor haar dienstverlening. Deze is gevat in één korte zin: uw bedrijf in vertrouwde handen! Enthousiaste makelaar en regio adviseurs, taxateurs en specialisten maken dit waar. Zowel in Nederland als daarbuiten
Agriplaza icoon

De geschiedenis van de agri makelaar

De geschiedenis van AgriPlaza gaat verder terug dan menigeen denkt. Een onderdeel van het CBTB (Christelijke Boeren en Tuinders Bond) dat begin vorige eeuw is opgericht bestond uit het Plattelandsvastgoed. Dit is in de jaren 90 overgenomen door Pon en is toen verdergegaan onder de naam AgriPon. Met kantoren in Garnwerd, Joure, Raalte en Assen heeft AgriPon zijn naam in het agrarisch vastgoed meer dan waargemaakt. Vooral met de agrarische emigratie heeft AgriPon veel bekendheid verworven.

In 2007 hebben Olof Kroes en Harry Nijborg het bedrijf overgenomen van Pon. De bijkantoren waren ondertussen afgestoten en in eerste instantie was de hoofdvestiging nog in Garnwerd. Niet lang daarna is besloten op een centrale plaats in Noord-Nederland te vestigen en wel in Tynaarlo, aan de A28 tussen Groningen en Assen, een goed bereikbare plaats voor iedereen.

Toen is ook besloten om afscheid te nemen van de naam Pon en helemaal op eigen kracht verder te gaan onder de naam AgriPlaza!
Deze naam dekt de lading van de diensten van AgriPlaza, We bieden een platform voor de agrarische ondernemer, één loket waar deze met alle vragen terecht kan, of dit nu gaat om taxeren, bouwen, vergunningen, onteigening of pacht. Sinds 2021 is Harry Nijborg volledig eigenaar van AgriPlaza Makelaars.

Harry

Onze missie en visie

Hier gaan we voor

Boer zijn, dat is meer dan een baan om je geld te verdienen. Het is een levensstijl en vaak ook het levenswerk van voorgaande generaties. Boeren is hard werken, maar het is ook mooi werk. Onze missie is dan ook om de landbouw in Nederland de plek te geven die het verdient. Dit doen we door mee te denken met de agrarische ondernemer. Wat wij doen is mensenwerk, dat moet je in de vingers hebben en ook bekend zijn met de regio waar je werkt.

Vrijwel alle mensen die werkzaam zijn onder de vlag van AgriPlaza hebben hun roots in de agrarische sector. Hierdoor weten wij als geen ander hoe ingrijpend sommige beslissingen kunnen zijn voor de agrarische ondernemer.

De missie van AgriPlaza? Met elkaar is er veel vakinhoudelijke kennis in huis! De meesten hebben thuis een agrarisch bedrijf (gehad). Dit varieert van akkerbouw tot melkvee en van intensief tot biologisch. Sommigen hebben hobbymatig een aantal koeien en/of paarden. Dit maakt dat we dicht bij de boer staan en dat is wat ons vak zo mooi maakt!

Hier staan we voor

Als u met AgriPlaza in zee gaat, mag u ervanuit gaan dat we ons 100% voor u inzetten, duidelijke afspraken met u maken en eerlijk en discreet met uw persoonlijke gegevens omgaan. We willen ons blijven onderscheiden door kwaliteit en brede dienstverlening. Met mensen die thuis zijn in de regio. Wij doen er alles aan om voor u het beste resultaat te behalen en u volledig te ontzorgen: één aanspreekpunt en korte lijnen! We zeggen dan ook niets voor niets: AgriPlaza, uw bedrijf in vertrouwde handen!

Agriplaza Mooi Wonen 68 min

Zo doen we dat

Uiteraard mag u van ons verwachten dat we op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving. Dit kan snel veranderen. Door regelmatige (bij)scholing blijft onze kennis up-to-date. Ook zijn we aangesloten bij de NVM, door de gespecialiseerde vakgroep Agrarisch & Landelijk worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waar actuele onderwerpen behandeld worden. Daarnaast hebben we regelmatig gezamenlijk overleg waar belangrijk zaken onder de loep worden gelegd en met alle praktische kennis onder één dak kunnen we de zaken die van hogerhand worden opgelegd snel vertalen naar de praktijk.

Ook AgriPlaza

MooiWonen Makelaardij

AgriPlaza Bouwadvies

AgriPlaza Mijnbouwschade

AgriPlaza Advisering

AgriPlein Productierechten

Farms4Sale Emigratie