Met onze diensten bieden we jou een complete service

Onze diensten

Ben jij op zoek naar een agrarisch makelaar? Agriplaza biedt allerlei diensten om de verkoop of aankoop van een boerderij of losse grond zo makkelijk én leuk mogelijk te maken! Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en hebben jarenlange ervaring én expertise in agrarisch vastgoed. Bekijk hier al onze diensten

AgriPlaza is een begrip in de agrarische makelaardij. We bieden een platform voor de agrarische ondernemer waar je met al jouw vragen terecht kunt.

Meer lezen

Een boerderij kopen is iets waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Wij wel, als agrarische aankoopmakelaar kunnen wij je ondersteunen bij alles rondom de koop van een akkerbouwbedrijf, een melkveehouderij of een pluimveebedrijf.

Meer lezen

Met jarenlange ervaring in het agrarische leven en de makelaardij hebben wij alles om jou op weg te helpen met het aankopen van en boerderij en/of losse grond.

Meer lezen

MooiWonen brengt de agrarische wereld en de huidige woningmarkt samen. Zo kunnen de makelaars je niet alleen bijstaan met expertise over de aan- en verkoop van jouw woning, maar ook met deskundig bouwadvies en juridisch advies.

Meer lezen

Wil je productierechten verkopen of kopen? Neem dan contact met ons op. Ook voor het actuele aanbod van productierechten kun je contact met ons opnemen.

Meer lezen

Alles begint met een juiste taxatie. AgriPlaza is dé NRVT-taxateur voor aankoop, verkoop, overname en financiering van agrarische bedrijven.

Meer lezen

Alles wat je moet weten over juridische zaken, onteigening, ruimtelijke ordening, mijnbouwschade, bouwadvies, stikstofregeling en emigratie met AgriAdvies van AgriPlaza.

Meer lezen

Bijstaan in een geschil, de juridische check van een overeenkomst, bezwaar maken tegen plannen of juridische bijstand tegen de overheid, voor al deze zaken kun je terecht bij onze rentmeester.

Meer lezen

Heb jij bouwplannen, maar weet je niet wat je allemaal te wachten staat? De adviseurs van AgriPlaza helpen je graag! Wij kunnen niet alleen ondersteunen op bouwkundig vlak, maar ook bij milieukundige en planologische vraagstukken.

Meer lezen

AgriPlaza helpt jou bij al je vragen op het gebied van schade door mijnbouw. Onze specialisten worden steeds vaker ingeschakeld als er sprake is van schade door mijnbouwactiviteiten. Wij treden onafhankelijk op en werken niet voor de overheid.

Meer lezen

Voor de realisatie van ruimtelijke plannen dient de overheid grond aan te kopen. De overheid heeft de keuze uit verschillende instrumenten; de grond verwerven of de grond onteigenen. AgriPlaza geeft advies bij onteigening

Meer lezen

Op een bestaande locatie uitbreiden of nieuwbouw op een nieuwe locatie is een enorme stap voor iedere agrarische ondernemer. AgriPlaza kan je in het gehele proces adviseren en ondersteunen.

Meer lezen

We vertellen je graag meer over de LBV/LBV+ regelingen voor veehouders. Leer meer over de voorwaarden en bekijk of jouw bedrijf in aanmerking komt.

Meer lezen

Een bedrijf in het buitenland beginnen is een grote stap. Farms4Sale helpt je met de stappen die jij moet nemen voor een bedrijf in het buitenland!

Meer lezen

Tegenwoordig zien we regelmatig veilingen van onroerend goed voorbijkomen. Dit biedt jou als agrarische ondernemer unieke kansen. Bij AgriPlaza behartigen we jouw belangen en begeleiden we je door het hele proces.

Meer lezen

Ben jij geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team

Ons team helpt je graag met het aankopen of verkopen van agrarisch vastgoed. Bel, mail of loop gerust eens bij ons binnen om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

AgriPlaza
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top