agriplaza-white-logo

Landelijk wonen makelaardij: MooiWonen

Sinds 2017 hebben we voor ons specifieke woonaanbod MooiWonen in het leven geroepen. Hiermee maken we een duidelijk onderscheid tussen de agrarische makelaardij en de landelijk wonen makelaardij.
MooiWonen is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van landelijke woningen zoals woonboerderijen in het buitengebied. Maar de landelijke makelaardij is er ook voor moderne gezinswoningen in de grotere steden. MooiWonen biedt alles aan onder één dak.

Agriplaza icoon

Verkopen en aankopen met de landelijk wonen makelaardij

De zoektocht naar uw droomhuis is niet altijd even makkelijk. Er komt veel op u af. In de huidige woningmarkt waarbij woningen snel worden verkocht, kan een aankoopmakelaar van landelijk wonen makelaardij MooiWonen u helpen om op het juiste moment voor u het verschil te maken. Het uitgebreide netwerk van MooiWonen zorgt voor een heldere blik op de huizenmarkt. De landelijke makelaardij is op tijd op de hoogte van de woningen die spoedig op de huizenmarkt komen. Dit kan u net dat ene stapje voor geven op de rest van de woningzoekenden in de regio.

Begeleiding van de makelaar

De makelaars van MooiWonen begeleiden u in het volledige aankoopproces. Van het behartigen van uw belangen, het inplannen van bezichtigingen en de waarde van een woning bepalen tot het onderhandelen, de koopovereenkomst doorspreken en de woningoverdracht begeleiden: MooiWonen doet het allemaal voor u. Plan een kennismakingsgesprek in met een makelaar van MooiWonen om alle mogelijkheden en kosten voor u op een rijtje te zetten.
tax

Taxeren via de landelijk wonen makelaardij

Uw woning professioneel laten taxeren door onze landelijk wonen makelaardij MooiWonen is een onmisbaar onderdeel van het succesvol aan- en verkopen van uw huis. Met deze taxatie kunt u direct uw financiering aanvragen bij uw bank of financiële instelling. Als gecertificeerde taxateur staat MooiWonen ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateur (NRVT). Dit houdt in dat alle taxateurs uw woning nauwkeurig en betrouwbaar kunnen taxeren. Het taxatierapport zal door het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) gevalideerd worden. Dankzij de beschikking over een grote database met referentiedata, uitstekende kennis van de huidige huizenmarkt én regelmatige bijscholing ontvangt u een taxatierapport met goede onderbouwing van de waarde van uw woning.

De agrarische wereld en huidige woningmarkt samen

MooiWonen brengt de agrarische wereld en de huidige woningmarkt samen. Zo kunnen de makelaars u niet alleen bijstaan met expertise over de aan- of verkoop van uw woning, maar ook met deskundig bouwadvies en juridisch advies zoals bestemmingswijzigingen. Schakelt u MooiWonen in, dan maakt u gebruik van een gespecialiseerd makelaarskantoor met gecertificeerde NVM-Makelaars en Taxateurs. Wij zijn op de hoogte van verschillende regelingen zoals Ruimte voor Ruimte, plattelandswoningen en beschikken over een bouwadviesbureau.
windmolen

Benieuwd wat MooiWonen Makelaars voor uw aan- of verkoop kan betekenen?

Ga naar de website https://www.agriplazamooiwonen.nl/ of neem direct contact op!