agriplaza-white-logo

Agrarisch vastgoed: aanbod

U bent op zoek naar agrarisch vastgoed. Wij helpen u daarbij. Met een ruim en divers aanbod, helpen we u bij de aankoop van uw nieuwe agrarische vastgoed én ondersteunen we bij de verkoop of verplaatsing van uw huidige agrarische bedrijf. Niet alleen zijn we als agrarisch makelaar gespecialiseerd in de aan- en verkoop van boerenbedrijven, maar geven we ook juridisch advies, brengen we bouwadvies uit, doen we (gewas)taxaties en denken we mee op het gebied van ruimtelijke ordening.

Agriplaza icoon

Alle soorten agrarisch vastgoed

Wij zijn er voor de aan- en verkoop van alle soorten agrarisch vastgoed. Van melkveehouderijen tot losse percelen.

De verschillende gebieden in het noorden van Nederland hebben allen hun eigen toepassingsmogelijkheden. Iedere regiovertegenwoordiger is specialist in het gebied dat ze vertegenwoordigen en weten precies voor welke agrarische werkzaamheden het gebied geschikt is.

Agrarisch vastgoed in het buitenland

Wilt u uw bedrijf voortzetten of opstarten in het buitenland? Ook daar kunnen we u bij ondersteunen. De agrarische emigratiebegeleiders van Farms4Sale, onderdeel van AgriPlaza, staan u bij met raad en daad.

Aanbod

Bent u benieuwd naar het aanbod van onze agrarische makelaardij? Het complete aanbod vind u online op onze website.

Agrarisch makelaardij

Als agrarische makelaardij bieden wij een platform waar de agrarisch ondernemer terecht kan met alle vragen. Niet alleen met betrekking tot het aankopen van onroerend goed, maar juridische zaken, bouwadvies en taxaties voor verschillende doeleinden.